Pyhämaan nuorisoseurantalo

– tunnelmallinen juhlatila käytössäsi!

Pyhämaan Nuorisoseurantalo on paikkakunnan kokoon nähden suuri kokoontumistila rauhallisella paikalla Pyhämaan kirkonkylässä. Sijainti on mitä mainioin monenlaisten juhlien järjestämiseen. Koko taloa käytettäessä on mahdollista järjestää juhlat jopa 250 hengelle ja pienimuotoisempien juhlien (30 henkilöä tai vähemmän) järjestäminen onnistuu talon ravintolatilassakin. Talon sali ja eteisaula ovat upeassa kunnossa keväällä 2019 valmistuneen sisätilaremontin ansiosta. Samassa yhteydessä taloon rakennettiin myös esteetön sisäänkäynti.

Pyhämaan kauniille kirkoille, vuonna 1804 valmistuneelle kivikirkolle ja maankuululle 1600-luvun uhrikirkolle, on matkaa nelisensataa metriä, ja niin pito-, kauppa- kuin pienimuotoiset majoituspalvelutkin löytyvät kylästä kivenheiton etäisyydeltä.

Talon varusteluun kuuluvat niin nykyaikaiset saniteettitilat, kuin ruuanvalmistuksenkin mahdollistava keittiö. Keittiössä on suurtalousliesi uuneineen, kaksi kiertoilmatoimista suurtalousuunia, kaksipolttiminen pienoiskaasuliesi (sähkökatkon varalle), kylmiö, suurtalousyleiskone, 2 x 10 litran kahvinkeitin, pieni pakastin vaikkapa jääpaloille sekä erikseen vuokrattavissa oleva 250 hengen pitoastiasto.

Tilojen ja kaluston vuokrat selviävät oheisesta hinnastosta. Varaukset ottaa vastaan seuran sihteeri Kirsi Koponen (puh. 044 012 7687)